Restavracija, ki je imela bioklimatske tende, je bila res odlična izbira

Povabljeni smo bili na kosilo v prestižno restavracijo, saj je imel naš prijatelj rojstni dan. Sicer ni praznoval na veliko, tako da smo bili povabljeni samo tisti s katerimi se je najbolj družil. S seboj smo smeli povabiti tudi svoje boljše polovice, saj smo se navsezadnje vsi med seboj razumeli. Kljub temu, da se poznamo že iz otroštva, so se tudi partnerji lepo sprejeli med seboj.

Tako smo postali res prijetna družbica. Tako smo dobili dress code, da moremo biti malo bolj fino oblečeni. Dobili pa smo se kar pred restavracijo. Ker sva bila mi dva po navadi vedno bolj pozna, sva se tokrat potrudila, da sva bila točna. Tako pa nama je ratalo priti celo prezgodaj, tako da sva morala še malo počakat na ostale. A že takoj ko smo parkirali na privat parkirišču, sem opazila, da ima ta restavracija bioklimatske tende na drugi strani stavbe. Tako sem upala, da bomo bili zunaj, saj je izgledalo da imajo zelo lepo urejeno teraso.

Končno smo se sedaj že vsi zbrali in že smo se končno odpravili not. Ker sem bila zelo neučakana, sem vprašala če bomo zunaj. Ko smo tako šli ven, skozi celotno restavracijo na njihovo teraso, sem videla, da so bioklimatske tende res lepo urejene čez celotno teraso, ki pa ni bila tako majhna. Tako smo se usedli in natakar nam je že hitro prinesel menije. Vse je bilo videti tako slastno, da sem se težko odločila kaj bi izbrala, a na koncu sem se le odločila za klasiko, ki jo sama ne rada delam doma. Hrana je bila res zelo okusna, kot tudi sama postrežba.

Restavracija, ki je imela bioklimatske tende, je bila res odlična izbira

Natakarji so bili res zelo prijazni in hitri. Ambient in bioklimatske tende so bile enkratne, tako da smo se res imeli fajn. Za mizo je bilo ogromno smeha in veselja. Res je bilo sproščeno vzdušje.